logo 125x970

Energioptimering

Termografering af eltavler i Helsingør og NordsjællandTermografering af eltavler
Termografering af eltavler, produktionsanlæg, motorer m.v. afslører hurtigt og effektivt overbelastninger, defekte komponenter eller andre fejl, der kan medføre strømsvigt og dermed produktionsstop.

Derfor er det vigtigt, med jævne mellemrum at få gennemført en termografering. Her kan eventuelle fejl - og omfanget af disse - påvises, hvorefter de kan udbedres, inden større skade opstår.

Der er penge at spare!
Ved nybyggeri er det en helt naturligt at tænke i energirigtige løsninger.

Men har De en virksomhed eller et hus med lidt ældre elinstallationer kan det være en rigtig god ide at få foretaget en energioptimering.

Moderne belysningsløsninger vil ikke alene give Dem besparelser på Deres elregning - ofte vil der være positive effekter i form af forbedret indeklima, samt en besparelse på Deres CO2 regnskab.

Vi kan også tilbyde det nyeste inden for varmepumper og solenergi.

Så uanset om De er interesseret i en mere energirigtig belysning, varmepumpe eller solenergi, så er De meget velkommen til at kontakte HELSINGØR EL-TEKNIK for et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den energirigtige løsning der passer Dem bedst.

 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74