logo 125x970

Industri/Erhverv

Vor elektriker udfører service på eltavler i Helsingør og NordsjællandHELSINGØR EL-TEKNIK har mange erhvervskunder i hele Nordsjælland. Det gælder både entreprenører, kontordrift og mindre industri. Vi har valgt at tilknytte en bestemt elektikker til den enkelte virksomhed, da vi på den måde sikre at det er en der kender installationen, og derved sikre Dem som kunde en hurtig og effektiv service hver gang.

Arbejdsområde
Vi har stor expertise inden for energioptimering, belysning, datainstallationer og generelle el-arbejder på de pågældende installationer. Vi kan sørge for at netop Deres opgave løses på den mest korrekte og rentable måde, i forhold til Deres ønsker og behov.

 

Nybygning/renovering
Vi har mange års erfaring inden for begge områder, og har stor fokus på de nyeste el-tekniske løsninger samt regler inden for området. De er altid sikret en løsning der er lovlig, fremtidssikret og driftsikker. Vi kan altid tilbyde rådgivning til Dem og Deres kunder i forbindelse med nyopførsel eller renovering. 

Samlet entreprise
Skulle De have brug for en mindre eller større ombygning/renovering har vi altid mulighed for at samle et dygtigt team af alle faggrupper som vi har et tæt samarbejde med - herved sikre vi at De får en driftsikker og rentabel løsning. 

industri002 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74