logo 125x970

Private

elpaere zoomAlt el-arbejde udføres
Springer sikringerne? Slår HPFI-relæet fra i utide? Eller slår det ikke fra ved de 
2 årlige test? Har De behov for hjælp med ophæng af en lampe, flytte en kontakt - så er vi den foretrukne håndværker.

HELSINGØR EL-TEKNIKS dygtige elektrikere er altid klar til at hjælpe Dem med Deres el-tekniske opgave.

Energiforbrug
Føler De at i bruger for meget energi, så kontakt os. Vi har erfaring inden for energioptimering, og de korrekte indstrumenter til måling af jeres forbrug. Det er ofte en billig investering der skal til for at spare på energiforbruget.

Solceller og varmepumper
Har De overvejet at investere i solceller eller varmepumpeSå står vi selvfølgelig også til rådighed med råd og vejledning. 

Renovering/ombygning
Skal De i gang med renovering og ombygning er vi klar til at give Dem den rigtige rådgivning så vi finder den el-tekniske løsning der passer Dem bedst.

Nybyg
Her har vi også mange års erfaring, og er løbende opdateret med de sidste nye regler omkring udførsel af nybyg. Derved kan vi levere den korekte løsning til Dem, samt være behjælpelig med at sammensætte det rigtige team til at udføre Deres drømmebolig. 

elektriker HPFI afbryder i Nordsjælland og HelsingørRådgivning
Er De i tvivl om hvilken løsning De skal vælge, er De altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor kompentance indenfor renovering og nybyg generalt, og er altid klar til at hjælpe Dem.

HPFI-relæ
Husk at teste Deres HPFI-relæ mindst 2 gange om året. Sluk for alle gruppeafbrydere og tryk på "test" knappen på relæet. Er relæet funktionsdygtigt vil relæet slå ud og strømmen forsvinde. Tryk den udløste knap tilbage, og derneæst alle gruppeafbryderene. 

 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74